Inovativno čišćenje vjetrobranskog stakla za sve

Kod novih modela osobnih vozila sve se više primjenjuju Boscheve Aerotwin metlice brisača. Bosch od studenog 2004. postepeno uvodi u ponudu nove Aerotwin setove i za dodatno opremanje osobnih vozila s konvencionalnim krakovima brisača.

Aerotwin - nova generacija metlica brisača

Bosch je kao prvi na tržište stavio metlicu brisača Aerotwin bez zglobova. Za originalnu opremu je 2004. sišao s trake već 10-milijunti Aerotwin. Sve se više proizvođača vozila pouzdaje u Aerotwin tehnologiju.

Točno prilagođen

Plosnata i elegantna High-Tech vodilica s oprugom kod Aerotwin brisača zamijenjuje običnu zglobnu i pregibnu konstrukciju. Precizno je prilagođena zaobljenosti vjetrobranskog stakla dotičnog vozila. Kod seta dodatne opreme, zaobljenje vodilice s oprugom za vjetrobranska stakla tih osobnih vozila je posebno izračunato.

Zamjena metlice brisača s Quick-Clip

Nova tehnika pričvršćivanja s Quick-Clip adapterom omogućava da plosnate Aerotwin metlice bez problema ulegnu u uobičajene ručice. Potrebno je ručicu brisača jednostavno prikvačiti na adapter - zamjena metlice brisača ostaje jednostavna kao i prije.

Pregled svih prednosti:

 

Dokazana Aerotwin kvaliteta iz originalne opreme

 

 

Izvrsna kvaliteta brisanja na svakoj točki stakla zahvaljujući opružnoj vodilici koja je izrađena po mjeri

 

 

Duži vijek trajanja zahvaljujući ravnomjerno jakoj pritisnoj sili

 

 

Manje buke od vjetra nego kod konvencionalnih metlica brisača

 

 

Sloj za lako kliženje na ivici brisača za još bolji komfor brisanja

 

 

Brza i jednostavna zamjena metlice brisača s Quick-Clip adapterom

 

 

Veliko zadovoljstvo kupaca zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i atraktivnom dizajnu iz originalne opreme

 

 

Brzo pronalaženje pomoću oznake "A" za Aerotwin na broju kupca

 

 

Ambalaža s objašnjenjima

Aerotwin metlice i za gospodarska vozila

  • Nagrađene metlice brisača ubuduće i za gospodarska vozila
  • Dvije varijante sigurnog pričvršćivanja dugačkih brisača za gospodarska vozila
  • Ravnomjerni pritisak za postizanje dugotrajno dobrih rezultata brisanja


Boschev brisač vjetrobranskih stakala Aerotwin bez zgloba početkom 2010. godine pobijedio je u svim disciplinama u velikom testu brisača vjetrobranskih stakala za osobna vozila koji je organizirao njemački automobilski klub ADAC-a, osvojivši ukupnu ocjenu „odličan“. Dosada su se vrhunski brisači Bosch Aerotwin nudili samo za osobna vozila. Ubuduće će se ovi nagrađeni brisači vjetrobranskih stakala nuditi i za transportere, teške kamione i autobuse. Novi program Aerotwin uvest će se 2011. i obuhvatiti gotovo sve tipove gospodarskih vozila europskog voznog parka.

Za gospodarska vozila s metlicama brisača duljine do 700 mm Aerotwin će biti dostupan za kukaste krakove brisača veličine 9 x 3, 9 x 4 i 12 x 4 mm. U sljedećoj varijanti za metlice brisača duljine 800 mm pričvršćenje protiv ispadanja služi za povezivanje kraka i metlice brisača te omogućuje stabilnost sinkroniziranog kretanja, čak i kod duljih metlica brisača. Brisači Bosch Aerotwin će osim toga biti dostupni i s brizgaljkama za prskanje pričvršćenima na metlicama.

Brisač Aerotwin bez zgloba odlikuje se prvenstveno ravnomjernim pritiskom na vjetrobransko staklo. U kombinaciji s raskošno konstruiranim rubom, brisač trajno postiže izvrsne rezultate brisanja. Osim toga brisači Aerotwin za gospodarska vozila znatno su tiši u usporedbi s uobičajenim brisačima vjetrobranskih stakala.